Trusswire på Automechanika 2010

Trusswire på Automechanika 2010

Messestande og displays på den smarte måde….

Vi har messestande, som kan få dit produkt i rampelyset.

Marke-Ting leverer messestande og displayudstyr til snart sagt enhver opgave; lige fra små skilterammer til messestande. Det er egentlig kun fantasien, som sætter grænser, idet næsten alle ønsker kan imødekommes. Messestandene er udviklet og bliver produceret i Danmark, så udover omgående levering af standardkomponenter, kan specialopgaver laves meget hurtigt.

Messestand Tryg forsikring

Tre messesystemer – til alle opgaver

Se under menuerne Crosswire , Trusswire og Expowire, hvor du kan finde udstyr til bygning af messestande. Fælles for messesystemerne er, at de er meget nemme at stille op og tage ned, de vejer ikke særlig meget, så de er nemme at transportere og de kan pakkes sammen så de ikke fylder ret meget under transport og opbevaring. Desuden er systemerne økonomiske at anskaffe og vedligeholde i forhold til de traditionelle messe-systemer på markedet.

Det ville glæde os, hvis du synes, at vore messestande ser så interessante ud, at du har lyst til at se dem i virkeligheden. Vi kommer gerne på besøg hos dig, så du kan se og prøve, hvordan du kan bygge en messestand. 

 

Mød os på Facebook